Notícies

Veure més Última actualització: 22 de juliol a les 13:07
 • Societat General

  Mor l'exregidor arenyenc, Joan Pons, als 70 anys

  Mor l'exregidor arenyenc, Joan Pons, als 70 anys

  Aquesta nit ens ha deixat Joan Pons, als 70 anys, després d’una llarga malaltia. Pons va ser regidor socialista i va formar part del primer Ajuntament democràtic a Arenys de Mar. A més de la seva vessant política també serà recordat pel seu treball a l’impremta, l’edició de la revista “La Rierada” i la vinculació a entitats com el CF Arenys i l’Ateneu Arenyenc. També va col·laborar amb diferents espais sobre historia a Ràdio Arenys.

 • Societat Seguretat

  Preocupació entre els comerciants de la part alta pels robatoris

  Segons la policia local, es tractaria d’un grup organitzat, que ve de fora, i que actua de forma ràpida. El cap del cos de seguretat, Sebastià Górriz, ha explicat que la gent està preocupada.

 • Política Partits Les primàries d'ICV es faran la primera quinzena d'octubre

  Les primàries d'ICV es faran la primera quinzena d'octubre

  També es votarà la resta de persones que han de configurar la llista electoral. Així ho van confirmar ahir els ecosocialistes a l’espai Tribuna Política d’El Dominical.

 • Esports Bàsquet

  Els "All In" guanyen les 24 Hores de Bàsquet

  Els "All In" guanyen les 24 Hores de Bàsquet

  L'equip de Badalona, són els guanyadors de la 23ena edició de les 24 Hores de Bàsquet, que organitza l’Arenys Bàsquet. L’equip es va imposar a la final disputada ahir al migdia als Pepelu.

 • Política Procés Nacional

  L'ANC d'Arenys de Mar ja ho té tot a punt pel proper 11 de setembre

  El secretariat de l'Assemblea Nacional al Maresme s'ha reunit per tal de tancar tots els temes pendents per la propera diada.

 • Cultura Festes i Tradicions

  El Bisbe de Girona assistirà a la festa de la Mare de Déu del Carme

  El Bisbe de Girona assistirà a la festa de la Mare de Déu del Carme

  Francesc Pardo hi serà present i tot i que no oficiarà la missa participarà de la processó de barques.

 • Política Mobilitat

  Primeres passes per solucionar el conflicte dels taxis a Arenys

  Membres del sector es van trobar ahir amb representants de l’Ajuntament per començar a posar sobre la taula punts on treballar. Entre altres coses, va sortir la iniciativa de crear una plataforma telefònica.

 • Economia Promoció Econòmica El carrilet torna a circular per Arenys de Mar

  El carrilet torna a circular per Arenys de Mar

  Turistes, i també els arenyencs, podrem pujar-hi tot i que en principi estava previst que es posés en marxa abans. Un problema amb l’empresa on es tenia contractat el servei ha fet que s’hagi hagut de buscar-ne una altra, ja que l’anterior se l’ha venut.

 • Festes Sant Roc Obertes les inscripcions per fer de Macipets

  Obertes les inscripcions per fer de Macipets

  Fins demà diumenge tots els nens i nenes que vulguin ser macipets es poden inscriure. Ho han de fet al casalet de 6 a 8 del vespre i el nombre de places és limitat i no supera la trentena ja que depèn del nombre de macips i macipes que s’hi apunten. Aquest any podran ser-ho els infants nascuts entre el 16 d’agost 2001 i el 16 d’agost de 2006.

 • Cultura Dansa

  Torna la Mostra de Dansa a la plaça de l'Església

  Està organitzada per l’Estudi de Dansa Synera. Hi participaran tant l’escola arenyenca com altres d’arreu del Maresme, Barcelona, i de la Catalunya interior.

 • Societat Medi Ambient

  L'Ajuntament reparteix cendrers blaus a les platges

  L'Ajuntament reparteix cendrers blaus a les platges

  Des d’aquesta setmana que s'han començat a repartir els nous cendrers o mini-contenidors entre les persones usuàries de les platges, produïts per primera vegada directament des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. El missatge d'aquesta campanya és No embrutis la platja. (Re)Utilitza'm!, mitjançant el qual es vol posar l'èmfasi en la importància de no embrutar les platges i en el paper que tots tenim per mantenir aquests espais en òptimes condicions.

Vídeos

Veure més